domingo, 11 de noviembre de 2007

creer en los demás



En la vida, coneces a mucha gente, unos pasan por tu vida, otros se quedan, no se que es lo que influye a formar tu círculo, no se si será las cosas en común, o simplemente un "algo" que te hace pensar que con esa persona vas a tener buena relación.

Una de esas personas, que decidió quedarse por mi vida, quizá la más próxima, me dijo ayer que por que no le escribía un post... me hizo pensar que las personas que son realmente importantes para mi, se merecen mucho mas que un post, pero no es mala idea escribir unas lineas, es bueno recordar que estás y es bueno que te lo recuerden.
Gracias.

6 comentarios:

Boira dijo...

Si, conexies molta gent, n'hi ha que et marquen, n'hi ha que marxen, i els que decideixes que és quedin són els que valen la pena. Una mica com allò que deiam de no perdre el temps amb gent simplement per quedar bé.

Eiiii!! Per quant un post per a mi!! ;p

marietadelullviu dijo...

mmm... tot i la distància i que potser ultimament estic una mica "vagota" potser sembla q passi però NO. A mi m'agradaria ser per a vosaltres una persona q es quedi per sempre, i que us valgui la pena haber conegut, és clar ;p PETONEEEEEEETS!!!

akairis dijo...

totes dues valeu molt la pena!!!a aquestes altures de la vida, costa trobar gent amb la que te sentis realment agust, i em puc sentir afortunada de haber-vos conegut!

Boira dijo...

Si siiii, però a mi no em dediques un post!!

Anónimo dijo...

quins temps més feliços aquells en que pensaben en montar el super negoci del segle venent bocatas a les portes de les discos....

akairis dijo...

eh, hubieramos triunfao mas que los chimos!!!!!!!
siempre estamos a tiempo!!!

Un día sin haberte reido, ha sido un día perdido.